Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2008

Πάνε οι διακοπές, πάνε και οι άδειες...

Βρε τι σου είναι αυτές οι διακοπές... τις περιμένεις και δεν έρχονται και όταν επιτέλους έρθουν φεύγουν πριν καλά καλά το καταλάβεις. Κάθε χρόνο η ίδια ιστορία... δεν πειράζει. Σιγά σιγά θα συνηθίσουμε πάλι την ρουτίνα.

Άρχισε και το πρωτάθλημα μας! Με το δεξί μπήκαν τα φαβορί... Ανόρθωση, Ομόνοια και Αποέλ κέρδισαν αλλά αυτή που έβγαλε ήδη ένα από τα δύσκολα παιχνίδια της χρονιάς είναι η Ομόνοια. Αμφίρροπο προβλέπεται το πρωτάθλημα φέτος. Η απογοήτευση ήρθε από τον Απόλλωνα... μήπως είναι φέτος η χρονιά που η Αέλ θα σηκώσει το βάρος να εκπροσωπήσει την Λεμεσό στην τετράδα; Θα δείξει όταν παίξουν με καμιά χωράφα... εκεί συνήθως τρώνε 4-5 γκολάκια!

Η αστειονομία μας, πάλι έκαμε το θαύμα της στην Πάφο. Διέκοψε αγώνα επειδή ρίχτηκε φωτοβολίδα στον ουρανό... και επειδή ήταν με πιστόλι. Πάντως εγώ αν ήμουν αστυνομικός θα ντρεπόμουνα να πω ότι ενώ έκανα έλεγχο στην είσοδο κατάφερε κάποιος να περάσει πιστόλι μέσα στο γήπεδο... Και εδώ που τα λέμε, που στο καλό το έχωσε ο αθεόφοβος; Αντε μην πω τίποτε...

Αρχίζουν και οι συνομιλίες για το Κυπριακό... ε, γκουτ λάκ του όλ!!! Αισιοδοξία υπάρχει, αλλά έχει 34 χρόνια που αισιοδοξούμε... για να δούμε τι θα κάμει ο Τζίμης με τον Μεχμέττη. Πάντως για το θέμα του Λιμνήτη... ο Μεχμέττης έκαμεν πίσω. Ο στρατός προφανώς είναι πίσω από αυτό το θέμα. Εγώ πάντως, μαζί με τον Ττόμυ Βου, χάρηκα για την εξέλιξη. Για διαφορετικό λόγο βέβαια. Διότι πολλά μάτια, όχι ελληνικά (ούτε τουρκικά), είναι στραμμένα στο ξερονήσι αυτό τον καιρό. Και βλέπουν τι συμβαίνει... ότι έγινε λοιπόν, υπέρ μας είναι! Υπερ μας είναι και οι δηλώσεις Κουτσού και Συλλούρη. Όχι τίποτε άλλο... αλλά τον μόνο που δεν κατηγόρησαν αυτοί οι δύο από το 2004 μέχρι σήμερα είναι τον... συναγωνιστή Ραούφ Ντενκτάς! Και ο κόσμος το βλέπει...

Άκουσε κανείς τι έγινε με εκείνα τα πετρέλαια που βρήκαμε και που προεκλογικά μας έλεγε ο μουττάς και ο Λιλλίκ πως όλες οι μεγάλες εταιρίες ενδιαφέρθηκαν; Κοτζάμ θέμα και να χαθεί από την επικαιρότητα; Ακόμη λίγο θα πιστέψω πως ο Τάσσος μας έλεγε ψέματα.... :-)

Τόλμησαν να ρίξουν μπογιές στον ανδιάντα του Μακαρίου;;; Ντροπή. Εκάμαν τον Μακάριο μας παρταλό. Όπως την σημαία των γκέυ τον καταντήσαν. Και τώρα ποιον θα έχουμε για εθνάρχη; Ο Τάσσος εξαφανίστηκε νωρίς, ο Μακάριος είναι παραδαλός... μείναμε χωρίς εθνάρχη! Πάντως ο Μακάριος είναι πιο ωραίος έτσι. Αν μη τι άλλο, τον βλέπουμε και γελάμε τώρα. Πριν τον βλέπαμε και γελούσε αυτός με μας... για χρόνια!

Πάντως έχει πλάκα η πολιτική! Η Δύση αναγνώρισε το Κόσοβο επειδή σέβεται την επιθυμία της πλειοψηφίας του κόσμου εκεί να αυτοδιοικείται. Αλλά δεν αναγνωρίζει την Οσετία, την Αμπχαζία ή τους Βάσκους! Εμείς από την άλλην, δεν αναγνωρίζουμε κατεχόμενα (ορθώς), δεν αναγνωρίζουμε Κόσοβο (ορθώς) αλλά όσο αφορά την Οσετία μασούμε τα λόγια μας! Εμπήκαν τα θκιό μας πόθκια σε ένα παπούτσι... τρέμουμε μην χάσουμε την Ρωσία από κοντά μας!

Αυτά εν ολίγις παίδες Κυπρίων... καλή επιστροφή στην ρουτίνα και απαντήστε και στη ψηφοφορία για την κυπριακή λέξη...! Να δούμε πόσο "χώριατοι" είστε...

5 σχόλια:

Lexi_penitas είπε...

Καλωσόρισες Μπανανόφυλλε. Εποσαράντωσες την αποχή από το μπλογκ. Ελπίζω να περνάς καλά! Πάντως σε βλέπω έτοιμο να τα βάλεις ξανά με όλους και για όλα :)

Banana Republic Cyprus είπε...

Ε, το κατά δύναμην!

Kahtos είπε...

Welcome back Mpananofylle.
Pantws o adriantas tou Makariou poly mou arese etsi. Egw tha tou evaza kai alla xrwmata apo tin alli meria kai tha ton afina sti thesi tou. Modern art.
Kalo fthinopwro.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο παιδια συνεχίστε!!! Μπανανόφυλε σε διαβάζω ανελλειπώς. Και τα άρθρα σου και τα σχόλια, και ομολογώ οτι το διασκεδάζω! Αυτή η ψευδαίσθηση οτι κάνεις πολιτικά σχόλια , σε συνδιασμό με τα συμπληρωματικά σχόλια των υπολοίπων απο κάτω, κάνουν ενα χιουμοριστικό κοκτέιλ που μου φτιάχνει τη μέρα. Γράφε πιο συχνά αν μπορείς. Ά και περισσότερα με τον Τασσο αν γίνεται. Μαρέσει που ασχολείσε ακόμα μαζί του. Ξέρεις είναι σαν τα ανέδοτα με τον Μπόμπο. Παλιά αλλά πάντα γελάς. Είσαι τόσο γραφικός τελικά, που σε λυπάμαι κάποιες φορές. Προσπαθείς να γίνεις εύστοχος και προτότυπος, και τελικά γίνεσαι ανόητος και κοινός.
Ά και τέλος, αν μπορείς γράψε κι άλλα για εθνικισμό και έτσι. Ξέρεις πουλά πολύ! Βγάλε τους όλους φασίστες παγκόσμιε πολιτη μου εσυ!!!
Μπράβο!
Πάντα τέτοια παιδιά!
Κι άλλα σχόλια! Θέλω να δω κι άλλα!!!!:-)

Banana Republic Cyprus είπε...

Και εγώ σε ευχαριστώ που ασχολείσαι μαζί μου :)