Δευτέρα 21 Απριλίου 2008

Νους ασθενής εν χώρα παλαβή

  • Ο Iron Man, αλλιώς Σιδερένος, βγαίνοντας σαν κύριος από την φυλακή έριξε και τα βόλια του προς όλους: "είμαι θύμα πλεκτάνης". Ζάβαλλε μου... καϊμένε. Ναί, είπαν σου ότι θα μετέφερνες χαλλούμια και τυρί για τες φλαούνες και αυτοί οι άθλιοι σου την έστησαν και σου έβαλαν στο φορτηγό ναρκωτικά. Εγώ νομίζω να κινήσεις και αγωγή στην αστυνομία και στην ΥΚΑΝ. Να βρεις το δίκιο σου ρε άνθρωπε μου. Κοτζάμ οικογενιάρχης και ευσυνείδητος πολίτης δεν είναι δυνατόν να σε συνδέουν με τέτοια πράγματα. Δώσε θάρρος του χωρκάτη να φκει με τες ποΐνες πάνω στο κρεβάτι σου, λέει κι η παροιμία. Καλά να μας κάνει όλους!
  • Η 8η Ιουλίου προυπόθετε την σύστηση επιτροπών. Η 21η Μαρτίου λέει το ίδιο. Ποιά η διαφορά τους; Η 8η Ιουλίου ήταν για τα μάτια του κόσμου και μια ευκαιρία για να παραμείνει ο Τάσσος πρόεδρος και η διαδικασία σε λήθαργο ενώ η 21η Μαρτίου είναι μια πραγματική προσπάθεια. Κι οι γνήσιοι πατριώτες που καίγονται για λύση, όπως λένε άλλωστε, προτιμούν την 8η Ιουλίου. Βγάλτε άκρη.
  • Η 21η Μαρτίου δεν αρέσει όμως ούτε και σε κάποιους στα κατεχόμενα. Όχι στον Ταλάτ, ούτε ακόμη και στον Ερντογάν στην Τουρκία. Αυτοί την δέχονται, διότι θέλουν επιτέλους λύση. Αυτοί που δεν την δέχονται είναι όλοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως το Κυπριακό λύθηκε το 1974. Δηλαδή ο Ντενκτάς, οι εθνικιστές και οι φανατικοί Κεμαλιστές. Μέχρι κι ο Μπουγιούκανιτ έκανε μια δήλωση-πρωτοφανή για τα δεδομένα της κατοχής, αλλά κανείς δεν κατάλαβε τίποτε: "ο στρατός θα φύγει μόνο αν βρεθεί λύση". Θυμάστε κανέναν αρχηγό στρατού της Τουρκίας να θέτει προυπόθεση για αποχώρηση του στρατού; Εγώ πάντως όχι.
  • Και αντί να χαιρόμαστε όλοι που για πρώτη φορά στην Τουρκία και στα κατεχόμενα οι παίχτες του Κυπριακού (Ταλάτ, Ερντογάν κτλ) θέλουν λύση και δεν ισχυρίζονται πως το Κυπριακό λύθηκε το 1974, διαμαρτυρόμαστε εμείς! Φαίνεται πως τα Τασσούθκια (Ομήρου, ΔΗΚΟ, Ευρωκότες κτλ) προτιμούν την Τσιλέρ, τον Ντενκτάς και τον Ετζεβίτ! Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς! Ή μάλλον... μπορώ αλλά άστε καλύτερα!
  • Την κοτσάνα του Ομήρου, την ακούσατε; Θέλει λύση, λέει, όπου ΚΑΜΙΑ πρόνοια του σχεδίου Αναν δεν θα συμπεριλαμβάνεται. Και ήθελε αυτός ο άνθρωπος, με αυτή την νοημοσύνη, να γίνει και πρόεδρος βουλής; Χαχα. Ξέχασε πως το σχέδιο Αναν αποτελείτουν από χιλιάδες σελίδες και είχε εκατοντάδες πρόνοιες (αν όχι χιλιάδες) στις οποίες η δική μας πλευρά συμφώνησε! Μπορεί στο τέλος να το απορρίψαμε, ορθώς κατά εμένα, γιατί κάποιες από αυτές ήταν πραγματικά άδικες, αλλά δεν σημαίνει πως ολόκληρο το σχέδιο ήταν η μια αδικία πάνω στην άλλη. Έλεος!
  • Στο κάτω κάτω αν ήταν ολόκληρο το σχέδιο και η κάθε πρόνοια του αδικία για εμάς, γιατί ο Ντενκτάς και ο στρατός της Τουρκίας το απέρριψαν το 2004; Μήπως γιατί έχαναν την "ΤΔΒΚ" τους, την κυριαρχία του στρατού τους εκεί, εδάφη θα επιστρέφονταν υπό ΕΚ διοίκηση και ολόκληρη η επικράτεια της Κύπρου θα άνηκε στο κράτος και όχι σε αυτούς; Λέω, μήπως είναι γι αυτό;
  • Πάντως ο Ντενκτάς κι ο Τάσσος είπαν ΟΧΙ για τους ίδιους λόγους. Ελληνοφάγος ο ένας, Τουρκοφάγος ο άλλος. Μαζί υποστηρίζουν τον διαχωρισμό. Ε, τυχαία ήταν κι η δήλωση του Ντενκτάς που ευχαριστούσε τον Αλλάχ που υπήρχε κι ο Τάσσος;
  • Πάντως δεν είναι παράξενο που ΕΚ ψευδο-πολιτικοί ασκούν κριτική στον πρόεδρο Χριστόφια και δεν βρίσκουν ούτε ένα κακό λόγο να πουν για τον Ντενκτάς και όσους στα κατεχόμενα αντιτίθενται στην συμφωνία της 21ης Μαρτίου;
  • Αναβλήθηκε και το ματς Ομόνοια-Αποέλ. Διότι πήγαν κάποιοι και έκαναν επίθεση στο οίκημα του Αποέλ. Κακώς πήγαν λέω εγώ. Φταίει ο χουλιγκανισμός λένε τώρα όλοι μαζί. Καλά ρε εσείς, δηλαδή το κράτος δεν φταίει; Μετρήστε πόσες φορές τα τελευταία 2 χρόνια οικήματα και μπουτίκ της Ομόνοιας δέχθηκαν επιθέσεις από τους Αποελίστες. Εγώ θυμάμαι μόνο 5 ή 6. Ίσως να είναι και περισσότερες. Τιμωρήθηκε κανείς; Ζούμε στην Κίνα ή στην Νέα Υόρκη και είναι τόσο δύσκολο να τους βρούν; Ε, γιατί ξαφνιάστηκαν δηλαδή με το τελευταία κρούσμα βίας; Σιγά που θα έμεναν από κάτω οι Ομονοιάτες. Και τώρα απλά είναι θέμα χρόνου να ξανακτυπήσουν οι Αποελίστες, μετά ξανά οι Ομονοιάτες... μέχρι να έχουμε κι άλλα θύματα για να βγουν όλοι αυτοί οι ανεύθυνοι υπεύθυνοι να τα ρίξουν πάνω στους χούλιγκανς. Και να πάνε όλοι σπίτι τους μετά να κάνουν σεξ με την γυναίκα τους και να κοιμηθούν με ήσυχο το κεφάλι.
  • Μετά το Πάσχα θα πάω να φάω ψευδο-φαγητό. Στο Ριζοκάρπασο. Είμαι προδότης; Είσαι!!!
  • Συμφωνώ κι εγώ με τον Ντενκτάς! Αυτές οι επιτροπές έχουν στόχο να φέρουν πίσω το σχέδιο Αναν που θα διαλύσουν την ΤΔΒΚ. Είμαι πατριώτης που συμφωνώ μαζί του; Είσαι!!!
  • Ο Κάρογιαν λέει πως δεν είναι αρκετό να βρίσκουμε τους αγνοούμενους σε τάφους και να τους κηδεύουμε απλά. Πρέπει να ξέρουμε και κάτω από ποιές συνθήκες σκοτώθηκαν. Συμφωνώ κι επαυξάνω. Για ένα τέτοιο θέμα είναι πολύ σημαντικό να μάθουμε όλοι που μπορεί να οδηγήσει το μίσος και ο εθνικισμός.
  • Δεν μας διευκρίνησε για ποιους αγνοουμένους μιλά όμως, ούτε και για ποιά περίοδο. Τους δικούς μας ή τους ΤΚ; Διότι από το 1963 μέχρι και το 1974 υπάρχουν καμιά 400σιά ΤΚ αγνοούμενοι. Ξέρετε, από αυτούς που είτε χάθηκαν στα χωράκια και πέθαναν από την ζέστη, είτε τους επιτέθηκαν άγρια ζώα (λιοντάρια, αρκούδες, πύθωνες, ανακόντα κτλ) και τους κατασπάραξαν. Έτσι πεθαίνουν οι ΤΚ. Όχι από σφαίρες, ππάλες και ομαδικές εκτελέσεις. Από τέτοια μόνο εμείς πεθαίνουμε... Είναι σίγουρος λοιπόν ο Κάρογιαν πως θέλει να γίνει τέτοιο; Διότι αν γίνει, σκεφτείτε πόσοι από τους ψευδοπατριώτες που κυκλοφορούν ανάμεσα μας θα μετακομίσουν στην στενή.
  • Σας λέω πως δεν θα γίνει ποτέ κάτι τέτοιο. Διότι σε όλα σχεδόν τα κόμματα υπάρχουν υπεύθυνοι για αυτά τα εγκλήματα. Ακόμη και κόμματα που θέλουν τώρα λύση και έχουν πετύχει σημαντικότατη πρόοδο στο πως αντιλαμβάνονται τα γεγονότα θα φέρουν αντίρρηση. Πολύ απλά διότι κάποιοι στα κόμματα αυτά θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα. Δεν πειράζει όμως. Θα τους δώσει άφεση αμαρτιών, δωρεάν, ο εντιμότατος Τράουλλος μας. Μην σας πω πως θα τους κάνει και προτομές έξω από την Αρχιεπισκοπή...
  • Κατά τα άλλα, οικονομία στο νερό. Μεν λούννεστε, μεν κατουράτε πολλά, μεν χέζετε πάνω από μια φορά την ημέρα και μεν κάμνετε τα δόντια σας. Έχουμε 14 γήπεδα γκολφ να ποτίσουμε, ασυνείδητοι πολίτες!!!
  • Και έτσι, για κλείσιμο, το ένα από τα 14, στην Τσάδα, ανήκει στην Ιερά Μητρόπολη Πάφου...
  • Άντε και καλό Πάσχα χριστιανοί!

3 σχόλια:

kyriakos είπε...

Ωραία τα λες…
Πόσο καιρό να καταπνίγεται ο
ορθολογισμός μέσα σε τούτο τον
τόπο?
_______________________________

Του Iron man του καημένου εκάμαν του πλεκτάνη για να τον ενοχοποιήσουν (η περιπέτεια του γυρίζεται τώρα και σε ταινία) ευτυχώς που είχεν έτσι πρόχειρα 1 εκ ευρώ cash ο άνθρωπος για να τα δώσει και να γλυτώσει οξά τωρά θα ήταν μέσα..
…..
Δεν το ήξερα ότι ο μεγαλοαπατεώνας τραούλλομαχαίρος Παφου επεκτάθηκε και στα Γκολφ… ..Oi καλό..

Τελοσπάντων αν ξέρετε εσείς που είστε κύπρο τελικά θα γίνουν οι μονάδες αφαλάτωσης η όχι? και αν ναι θα είναι με ανανεώσιμες πηγές ή με πετρέλαιο?

Ανώνυμος είπε...

Etsi na se piasei kamia psevdodiarroia pou to psevdopsito kai o niagaras sou na men paei katw! (annen psevdoniagaras, kala na pathei:P).

Oso gia ton Omirou, xazos ksixazos itan o monos politikos pou eixe tin efthiksia na paraitithei safton ton topo meta to fiasko twn s300. Enw i Akellidou kseftilizotan mera para mera kai ena "esfala" en eipe.

Banana Republic Cyprus είπε...

Είναι επίσης ( ο Ομήρου) κι αυτός που ψήφισε ΝΑΙ και μετά που τον έκαμε να χέσει πάνω του ο Βάσος έγινεν του ΟΧΙ, και μάλιστα σαν φερέφωνο του Τάσσου καλούσε κόσμο και κοσμάκη προδότες.
Επίσης, είναι αυτός που θέλει να αλλάξει το καταστατικό του κόμματος για να στρογγυλοκάτσει κι άλλο στην καρέκλα.