Δευτέρα 9 Ιουλίου 2007

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!

Γειά σας Κύπριοι!
Η ιστοσελίδα αυτή έχει σκοπό να θίξει τα παράξενα, κουφά, γελοία και ευτράπελα της νεοκυπριακής κοινωνίας. Μιας κοινωνίας του βολέματος, της διαφθοράς, της ψευτιάς αλλά και της επιφανιακής (αν και όχι πάντα) ανθρωπιάς. Όχι γιατί πιστεύουμε πως οι άλλοι είναι καλύτεροι από εμάς, αλλά επειδή πιστεύουμε πως μπορούμε να γίνουμε εμείς καλύτεροι μέσα από μια χιουμορίστικη αυτοκριτική.

Μπορείτε να διαβάζετε τις δημοσιεύσεις της σελίδας αυτής, αλλά και να γράφετε τα σχόλια σας για τις δημοσιεύσεις πατώντας στον σύνδεσμο σχόλια στο τέλος της κάθε δημοσίευσης.

Απαραίτητο συστατικό της σελίδας αυτής για τους αναγνώστες είναι το χιούμορ. Κι επειδή σκοπός της σελίδας δεν είναι να ωραιοποιεί καταστάσεις και γεγονότα, ίσως κάποιες φορές το περιεχόμενο να μην είναι politically correct. Η διάθεση όμως είναι πάντα χιουμοριστική, όχι ρατσιστική ή ισοπεδοτική. Όσοι δεν αντέχουν την κριτική, καλύτερα να κλείσουν την σελίδα διότι διατρέχουν κίνδυνο να εκνευριστούν! Οι υπόλοιποι, ριλάξ και γελάστε. Όσοι θέλετε, μπορείτε και να προβληματιστείτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: