Τρίτη 10 Ιουλίου 2007

Το κλάμα βγήκε από το... κυπριακό ποδόσφαιρο

Όσο κοντεύει η έναρξη του νέου πρωταθλήματος, τόσο περισσότερο γίνομαι ανυπόμονος.
Το κλάμα, το μυρολόϊ και οι κοκορομαχίες που έπονται θα είναι η μεγαλύτερη αποζημίωση για τους 3 μήνες του καλοκαιριού που στερηθήκαμε το άθλημα.

Έχουμε και λέμε, πρώτα οι πρωταθλητές:

α. 'Ολοι τους ζηλεύουν επειδή είναι οι καλύτεροι. Σε τί όμως αναφέρεστε; Στο θέατρο και στο παρασκήνιο μήπως; Ή στο παιχνίδι; Στο δεύτερο παίζεται, στο πρώτο σίγουρα!
β. Αδικά μας η διαιτησία και εμας αλλά εν τα βλέπετε τούτα. Έχετε δίκαιο. Έπρεπε να Χαπέσιης να δώσει οφσάιντ από την ώρα που η μπάλα ήταν στην άμυνα της Ομόνοιας να τελειώνει η φάση.
γ. ΑΠΟΕΛ εναντίων όλων. Αποέλ και ΚΟΠ και ΚΟΑ και Κυβέρνηση και Τσέλεπος και Επιτροπή διαιτησίας και Επιτροπή Ανταγωνισμού και Σύνδεσμος διαιτητών εναντίων όλων.

Πάμε μετά στους συνήθης δεύτερους:
α. Όλοι μας ζηλεύουν επειδή είμαστε οι πιο πολλοί. Αν είχα κι εγώ το πιο μεγάλο κόμμα πίσω μου, κι εγώ πολύς θα είμουν!
β.Πάντα το Αποελ ευνοείται, εμείς ποτέ. Ναί, όταν το Αποέλ κέρδιζε τον ΑΟΑΝ, την Πάφο και ΕΝΠ, εσείς περιμένατε κανένα πέναλτι εξ ουρανού να τους κόψετε κανένα πόντο. Αν δεν ήταν και οι πόρτοι του Σεραφείμ, ούτε την Δρομολαξιά εν θα εδέρνετε.
γ. Θέλω τρόπαιο, θέλω τρόπαιοοοο. Εν καλή τζαι η ασπίδα. Το λέει και ο πρόεδρος σας.
δ. Φταίνε οι κλίκκες στην ομάδα, φταίει ο Σεραφείμ, φταίει το Αποέλ, φταίει το σύστημα. Εν τζαι λέμε ότι εν ούλλοι αθώοι, αλλά πέξετε και λίγη μάππα επιτέλους. Έχει 4 χρόνια ο πλάστης μου...


Οι επόμενοι κλαμένοι με PHD:

α. Φταίει η κλίκκα της πρωτεύουσας. Εσείς ζάβαλλε μου εν έχετε κανέναν μεσ' τα πράματα.
β. τα χάσαμε όλα στην εισβολή και όμως ο Φοίνικας αναστήθηκε. Και ήβρετε τα δεκαπλάσια που το 74 και μετά. Θυμήστε μου, ποιοί έκαναν πρώτοι ιδιόκτητο γήπεδο; Τα άλλα προσφηγικά σωματεία γιατί δεν είδαν μιαν μπακκίραν; Εν γιωγιώ που παίζουν τζίνοι;
γ. Φταίει ο Κετσπάγια, ο Θωμάς Κυριάκου κτλ. Φταίει και η Απέπ, ο Άρης και τα υπόλοιπα χωρκά.

Η δεύτερη ΑΕΛ:


α. Μια ζωή ούλλοι αδικούν μας Είμαστε το καμάρι της Λεμεσού. Ναί, καλό.Και η μπυραρία Κόρκ της Ιρλανδίας το ίδιο!
β. Φταίει ο Φρέντι και οι Ιρακινοί. Θα πρέπει να περάσουν αλλο 12 χρόνια για να καταλάβετε πως τους φερθήκατε.
γ. Ζεί, ζεί και μας καθοδηγεί. Ο Σόσιν;





Και τέλος το όσκαρ κλάματος πάει στην ταλαιπωρημένη:
α. Φταίει η Ομόνοια που μας κλέβει οπαδούς: Ου καλό. Κοντεύετε μισό αιώνα χωρίς πρωτάθλημα και φταίει σας η Ομόνοια εσάς.
β. Όλοι συσπειρώνουν τις δυνάμεις τους για να μας στείλουν 2η κατηγορία. Μα σίγουρα. Είναι επειδή στο γήπεδο όλοι φοβούνται την υπερομάδα σας.
γ. ΑΕΛ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΕΕ... Μα πάλε; το 1997 επιάσετε, κανεί σας!



Ειλικρινά σας λέω... δεν μπορώ να περιμένω την 1η του Σεπτέμβρη. Το γέλιο που θα πέσει θα γιατρέψει και τους πιο καταθλιπτικούς!
Για να δούμε ποιόν θα ευνοήσει περισσότερο φέτος το σύστημα.... σορρυ, ποιός θα είναι ο επόμενος πρωταθλητής ήθελα να πω!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

AEL THRISKEIA TROMOKRATIA

JE PIOS SE GAMEI ESENA

KARAKIOZI