Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2007

Πρωτάθλημα Α' Κατηγορίας - 2η αγωνιστική

Άρης-Αλκή 2-5: τον σκόρπισε στους 5 ανέμους τον γέριμον τον Αρη. Πάντως οι φασούλες στα αποδητήρια είχαν χάζι. Ενόμισαν στον Αρη ότι αστιεύεται φέτος η Αλκή... Σειρά πιάνει η Ομονοιάκκα...
Αελ-Ολυμπιακός 3-1: έδερεν κι ο Λέοντας... τα μαυροπούλια. Φαίνεται ότι έμαθαν από την πρεμιέρα. Πολύ καλή ομάδα η Αέλ, ο Ολυμπιακός θέλει πολλά σάσματα.
Δόξα-Απόλλων 1-0: Σε αντίθεση με τους απολλλωνίστες που αντί να μάθουν κι αυτοί από την πρεμιέρα, πήγαν Λευκωσία και εκάμαν τα ... μπιππ! Δεν θα πω πως είναι ρεζίλι... απλά θα πω πως την γλίτωσε το Αποέλ, σιγά μην την γλίτωνε κι ο Απόλλωνας.
Ανόρθωση-Αποέλ 1-0: Παίζει το Αποέλ μάππα, κερδίζει η Ανόρθωση. Έτσι είναι. Είτε σου περνάς να βάζεις γκολ, είτε δεν σου περνά! Δεν εξηγείται αλλιώς. Το Αποέλ σε κάποιες περιπτώσεις έπαιζε στο μιδό γήπεδο την Κυρία, αλλά η Κυρία όταν άνοιξε τα πόδια της αντί να δείξει αυτά... που έχει η κάθε κυρία, έδειξε αυτά που έχει ο κάθε άντρας.
Ομόνοια-ΑΕΚ 3-2: έκαμεν τα μπιπππ πάλε, ο καπιτανής. Σε κάποια φάση είδετε τον που γρύλωσε τα μάτια του και έκαμνεν όπως τον ψυχοπαθή; Ότι ήθελε έκαμνε. Κρίμα... ήταν ένα παιχνίδι που οι πρωταγωνιστές ήταν οι παίχτες και τους έκλεψε το ρόλο ο Κωστάκης. Πάντως κέρδισε η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Γκολάρα το τέρμα του Καϊάφα, αλλά από ανύπαρκτο φάουλ. Όπως ανύπαρκτο και το πέναλτι που κέρδισε η ΑΕΚ.
Σαλαμίνα-Άχνα 2-0: Ένα αποτέλεσμα μέσα στα λογικά πλαίσια. Πάντως η καλή Σαλαμίνα κέρδισε πολύ πιο εύκολα από ότι περίμεναν τον Εθνικό.
Αποπ Κινύρας-ΕΝΠ 1-1: δίκαιη μοιρασιά. Η ΕΝΠ ήταν πιο επιθετική αλλά η παρέα του Μανόλη κατάφερε να πάρει τον 4ο βαθμό της στο πρωτάθλημα.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ:
Αποέλ-Απόπ Κινύρας
ΕΝΠ-Σαλαμίνα
Απόλλων-Ανόρθωση
Αλκή-Ομόνοια
Αχνα - Αρης
Ολυμπιακός-Δόξα
ΑΕΚ-ΑΕΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: