Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2007

Τώρα και η ΠΓΔΜ και το Ισραήλ!!!

Πρώτα η Γερμανία μας είπε πως δεν έπρεπε να μούμε στην ΕΕ αφού δεν λύθηκε το Κυπριακό.
Μετά ολόκληρη η ΕΕ άρχισε να μιλά για απομώνοση των Τκύπριων και χάθηκε οριστικά η λέξη "κατοχή" από την ατζέντα.
Μετά ήρθε το Πακιστάν, και πιο αργότερα το Αζερμπαϊτζάν να κάνουν απ'ευθείας πτήσεις στα κατεχόμενα.
Μετά ήρθε η Αμερική που κάλεσε τον Ταλατ στο Στέϊτ Ντιπάρντμεντ αποκαλώντας τον σαν "πρόεδρο".
Μετά ήρθε η Ιταλία που κάλεσε στην βουλή της Τκύπριους βουλευτές.
Μετά ήρθε η Ισλαμική διάσκεψη, που 50+ χώρες κάλεσαν για πρώτη φορά τον Ταλατ σαν πρόεδρο άλλου κράτους!
Μετά ήρθε το μέγα-χαστούκι από το ΕΔΑΔ (Ευρωπαϊκό δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων) που αναγνώρισε 2 Τκύπριους δικαστές, αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα και την άσκηση των καθηκόντωντου στα κατεχόμενα σαν νόμιμη.
Μετά ήρθε η Σουηδία που ήθελε σύσκεψη για άρση της απομόνωσης των ΤΚυπρίων.
Μετά ήρθε η Συρία που αναγνώρισε τα ΤΚυπριακά διαβατήρια και άρχισε ατμοπλοϊκά δρομολόγια από την Λατάκεια στην Αμμόχωστο!
Μετά ήρθε η συμφωνία Αγγλίας-Τουρκίας για στήριξη των κατεχομένων, παράκαμψης της Κυπριακής Δημοκρατίας και ξεκίνημα διμερών σχέσεων Βρεττανίας-ΤΔΒΚ, όπως αναφέρονται τα κατεχόμενα στην συμφωνία αυτή.
Κι εκεί που νομίζαμε πως δεν μπορούσαμε να πάμε πιο κάτω, νά μας και τα Σκόπια και το Ισραήλ.

Μάλιστα... η κυβερνησάρα μας, ο άξιος για την κρίση και αντίληψη του πρόεδρος μας Τάσσος Παπαδόπουλος, που ζητά την ψήφο του λαού για να επανεκλεγεί και να διαχειριστεί την τύχη της χώρας μας, ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, θα πρέπει να τρέξει ΜΕΤΑ τα γεγονότα για να διασώσει ότι μπορεί αφού ΠΑΛΙ απέτυχε να κάνει προληπτική πολιτική.

Η ΠΓΔΜ (Πρ. Γιουγκ. Δημοκρατία της Μακεδονίας) αναπτύσσει ΚΙ ΑΥΤΗ σχέσεις με τα κατεχόμενα. Ο επικεφαλής του συμβούλου του προέδρου της ΠΓΔΜ, με απ'ευθείας πτήση πήγε στα κατεχόμενα για να λάβει μέρος στους εορτασμούς για την ανακύρηξη του ψευδοκράτους.

Σε μια άλλη εξέλιξη ο Ερντογαν ζήτησε από τον Πέρεζ του Ισραήλ να ανοίξει τουριστικό και διπλωματικό γραφείο στα κατεχόμενα για να βοηθήσει την άρση της απομόνωσης και ο Σιμόν Πέρεζ ανταποκρίθηκε ΘΕΤΙΚΑ.

Αυτός ο άνθρωπος, ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ την χώρα μας μέρα με τη μέρα, έχει το θράσσος να μας λέει για μειομένες αντιλήψεις των αντιπάλων του και λάθος κρίσεις!!!!! Αντί να παραιτηθεί, να απολογηθεί για όσα κακά μας έφερε και να πάει έσσω του, θέλει ξανά πρόεδρία!!!! Ούστ που δαμέ, ηλίθιοι, φανατισμένοι εθνικιστές πολιτικοί του 60... μας κάνατε να αηδιάσουμε την ίδια μας τη χώρα! Φύγετε από εκεί, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ.

8 σχόλια:

Bananistanos είπε...

Ο φίλος σου ο να-τσιμεντόσουμε-το- ΝΑΙ-μισχιμου-Χριστόφιας που τον έβκαλε πρόεδρο τζε εστήριζε τον 4μισι χρόνια εν αθώος? επειδή είπεν ξιπαίζω πα'στο finish? Είναι ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ! Μαζί με τον Τάσο πρέπει να παραιτηθεί τζε να εξαφανιστεί που την πολιτική ζωη τζε ο Χριστόφιας. Πριν το κάμει όμως πρέπει να κάμει ακόμα κάτι, να βκει στη τηλεόραση τζε να δκιεβάσει τα καλλίτερα που έγραψεν ο Δευκαλίονας τζε ο Κύρηκας για τους κομμουνιστές, να απολογηθεί προς τους Ακελικους που τους έβαλε να ψηφίσουν Τάσο τζε μέτά να αφυπηρετίσει στο Κελλάκη.

Ανώνυμος είπε...

@ bananistanos

“…τζε μέτά να αφυπηρετίσει στο Κελλάκη…” – Ποιος εν ο Κελλακης;

Anef_kellakiou
14/11/2007 – 9:37 μ.μ.

Banana Republic Cyprus είπε...

Ναί, να φύουν ούλλοι ρε Μπανανιστάνο τζαι να μείνετε μόνοι σας να αλωνίζετε :) Είσαι πολλά ωραίος :) Επήρετε φόρα επειδή έδωσεν σας ελπίδα ο Χριστόφιας. Μεν πολλομιλάτε όμως... μπορεί να χρειαστεί να δώσετε εξηγήσεις αν το κόμμα σου υποστηρίξει τον, τωρά που σας εκοντοσυνάκτηκε το ΔΗΚΟ. Άκουσες τι είπε ο Κάρογιαν... επερίμενα μιαν απάντηση που τον Συναγερμό του στυλ "εμείς εν συνεργαζούμαστε με τζίνοιυς που ως εχτες (κυριολεκτικά) ελαλούσαν μας ΤΟΥΡΚΟΥΣ". Επρόσεξες το ότι εν είπεν τίποτε το Παφιτούιν που την Πόλη; Εγώ σου λέω αν φκεί πάλε ο Τάσσος, τι εννα λέεις για το κόμμα σου μετά;
Έπειτα, δεν ήταν ούτε είναι ο Χριστόφιας που παίρνει τις όποιες αποφάσεις για το εθνικό θέμα. Γιατί ούλλα ακούετε τα, λλά το ότι ελάλεν του ο Χριστόφιας να κάμει το ένα πράμα, άλλο πράμα, άλλο πράμα τζαι ελάλεν του ΟΧΙ τούτος συνέχεια; Είπαμεν ότι έχει ευθύνες το ΑΚΕΛ, αλλά εσείς κάμνετε σαν να ήταν ο Χριστόφκιας πρόεδρος! Ε, ας μεν παρασυρούμαστεν.

Bananistanos είπε...

@ανεφ
Κελλάκη είναι η πρώτη παλουτζιά του Τάσο στο Χριστόφια μετά την Μεγάλη Παρασκευήν, είναι επίσης ένα χωριό στο οποίο Χριστόφιας διατηρεί εξοχικήν κατοικία

@brc
"...τζαι να μείνετε μόνοι σας να αλωνίζετε :)..."

Ποιούς περιλαμβάνει το "σας"? Εγώ δεν θα συμμετέχω σε καμιά κυβέρνηση, το μόνο που θα κάμω είναι να ψηφίσω το λιγότερο κακό Εν τούτο το πρόβλημα σου ότι θα κυβερνούμε εμείς αντι εσείς? Σε τουτην την υπόθεση δεν εσχει εμείς , εσεις τζε οι άλλοι. Ούτε καν το "μαζι" του Κας. Υπάρχουν οι ανίκανοι ψεύτες τζε κλέφτες, οι ανίκανοι τζε οι λιγότερον ανίκανοι απο τους οποίους πρέπει να δκιαλέξουμε. Σε τουτη την φάση με τη προιστορία των τριών ο πιο καθαρός τζε τζείνος που εσχει τα φόντα για κάτι καλλιτερον για μένα εν ο Κας. Τωρά αν υπαρχουν, που υπάρχουν, συναγερμικοί που το βλέπουν ποδοσφαιρικά οπαδίστικα το θέμα, τζε δεν το κάμνουν να ψηφίσουν Ομόνοια, αριστερόν θέλω να πω, εμένα δεν με κόφτει. Εμένα προσωπικά, τζε ο παππούς Γλαύκος να έρτει να με πιάσει που το σιερι να ψηφίσω Παπ. δεν θα το κάμω. Τον β γύρον αν δεν περάσει ο Κας θα ψηφίσω Χριστόφια τζε θα πώ "ο Θεός βοηθός" μετά που πάρα πολλά χρόνια. Να σου θυμίσω ότι αν έσχει τωρά Συναγερμικούς που βαρούν προς Τάσο, (το οποίο δεν είναι και πολλά παράξενο αν δούμε την ιστορία τους) ο Χριστόφιας έβκαλεν τον Τάσο πρόεδρο στην πιο κρίσιμη φάση μας μετά το 74 παρόλο που είμαι σίουρος ότι το έξερεν πως θα τα επουκούπιζεν ούλλα. Αλλά έπιασεν τον το ομονοιάτικον του τον Χριστόφια τζε έθελεν να την κάτσει του Αναστσιάδη τζε ποιός το γαμεί το κυπριακό. Ε λοιπόν έκατσεν μας την ούλλους, εγαμήθηκε τζε το Κυπριακό.

Αφου του ελάλεν ΟΧΙ συνέχεια γιατί δεν εσηκώστηκε να φυει. Αν έφεφκε τζε επολέμαν τον που τότε, τι ποσοστό θα είσχεν ο Παπ σήμερα? Εγώ λαλώ σου το 30 εν θα το εθώρεν ούτε με τηλεσκόπιο.

Banana Republic Cyprus είπε...

Αλόπως εν είδες τα γέλια που έβαλα... κούλαρε λλίον. Νομίζω το έχω πει και γράψει πολλές φορές πως συμφωνώ μαζί σου στο ότι ο Τάσσος πρέπει να φύγει από εκεί.
Και για να φύγει από εκεί, σκέψου λίγο τι χρειάζεται να γίνει. Αν συνεχίσουμε τις αλληλοκατηγορίες, σκέψου και ποιον εξυπηρετούμε.
ΦΙΛΙΚΑ!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί εκπλήτεστε που οι ξένοι δεν μιλούν για κατοχή. Εδώ εμείς, εδώ και αρκετά χρόνια ξεχάσαμε την λέξη κατοχή και Τουρκική εισβολή. Όλοι θυμόμαστε πόσο χλευάζαμε τον Λυσσαρίδη που έλεγε ότι το Κυπριακό είναι πρόβλημα εισβολής και κατοχής. Τώρα γιατί διερωτούμαστε που οι ξένοι δεν μιλούν για κατοχή.

Banana Republic Cyprus είπε...

Ναί, ζάβαλλε μου, εν μόνο η ΕΔΕΚ και ο Λυσσαρίδης εμιλούσε για κατοχή και εισβολή. Οι άλλοι ψήνουν καφέδες και τρώνε μαχαλλεπί. Μόνον ο Λυσσαρίδης και η ΕΔΕΚ είναι πατριώτες. (Ομήρου 2002: "Ο Τάσσος είναι ανακύκλωση του παρελθόντος", "Η υποψηφιότητα του Τάσσου Παπαδόπουλου, όπως και πείρα του, αποτελεί κατά τη γνώμη μου ένα απεχθές βάρος και μια αρνητική κληρονομιά"....) Τον Λυσσαρίδην επεριπαίζαν τον διότι ήθελε πόλεμο! Ε, σόρρυ αν είχε έναν πελλόν έπρεπε να πελλάνουν ούλλοι στο εθνικό συμβούλιο;

Ανώνυμος είπε...

Ξεχάσατε πως δεν πάει πολλύς καιρός που λέγατε να μην προκαλούμε την Τουρκία με τέτειες λέξεις. Δεν πάει πολύς καιρός που εμφανίστηκε στο λεξιλόγιο μας η λέξη Επανένωση. Παντές και χωριστήκαν μόνα τους......