Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2008

Το Ευρωπαϊκών προδιαγραφών επιτελείο Ιωάννη Κασουλίδη

Μάϊος 2007 - 17 Φεβρουαρίου 2008 ώρα 16:59μμ
-----------------------------------------------









































































.
.
.
.
.
17 Φεβρουαρίου 2008 ώρα 17:01 μμ
-------------------------------------







































Δεν είχα σκοπό να γράψω πολλά για την 2η Κυριακή. Προσπάθησα αυτές τις μέρες να συγκρατηθώ και να μην μπω μέσα στο φανατισμένο κλίμα των ημερών και να γίνω κι εγώ γελοίος γλύφωντας εκεί που έφτυνα τόσο καιρό. Και το κατάφερα... δυστυχώς όμως, λόγω της απαξιωτικής προπαγανδίστικης συμπεριφοράς από το επιτελείο Κασουλίδη που αντι να μας παίρνει μπροστά και προς την ΕΕ μας οδηγεί σε εποχές που γράφτηκαν με μαύρο χρώμα στην ιστορία μας, οφείλω να σας παρουσιάσω το ποιόν και την συνέπεια αυτών των ανθρώπων. Θέση μου ΠΑΓΙΑ ήταν και είναι πως συμφώνησα με τα περισσότερα από όσα βλέπετε (δυστυχώς υπήρχαν κι άλλα πολλά αλλά τα έκρυψαν από την Κυριακή το βράδυ...) Αλλά δεν είμαι εγώ που κρίνομαι. Εγώ δεν διεκδηκώ προεδρία. Ούτε ο δημιουργός αυτών των αφισών. Κρίνεται το επιτελείο που εκπροσωπεί ΕΠΙΣΗΜΑ τον Ιωάννη Κασουλίδη. Κρίνεται η ειλικρίνια του(ς) και η σταθερότητα των απόψεων του(ς). Κρίνετε τους λοιπόν όπως τους αρμόζει...

-Το 1998 θα μας έφερναν τους Σ-300.
-Τους έστειλαν όμως διακοπές στην Κρήτη.
-Το 1999 σας έκρυψαν την διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία και το "όλα στο τραπέζι¨.
-Μέχρι το 2003 όμως σας πουλούσαν εθνικισμό.
-Το 2004 όμως ψήφισαν ΝΑΙ.
-Σεβάστηκαν είπαν την απόφαση λαού.
-Μετά ζήτησαν επανάληψη των δημοψηφισμάτων.
-Μετά πάλι σεβάστηκαν την απόφαση του λαού.
-Μέχρι την Κυριακή θα ψήφιζαν Χριστόφια για να μην επανεκλεγεί ξανά ο Τάσσος.
-Mέχρι την Κυριακή ήταν έτοιμοι να στείλουν έναν "κομμουνιστή, αριστερό, κόκκινο πρόεδρο στην Ευρώπη".
-Μέχρι την Κυριακή ήταν έτοιμοι να τους κυβερνήσουν οι "κομμουνιστές" και να "θυσιάσουν τα θρησκευτικά και την ελληνικότητα", φτάνει να μην έβγαινε ξανά "ο δικτάτορας, ο πινόκιο, το μαύρο πρόβατο της Ευρώπης" Τάσσος.
-Μετά πάλι επανέφεραν το γνωστό τους "Η Κύπρος είναι Ελληνική"
-Αλλά εξακολουθούν να θεωρούν το σχέδιο Αναν καλό.
-Τώρα μας λένε πως το σχέδιο Αναν δεν πρόκειται να επανέλθει ποτέ και όποιο σχέδιο έρθει δεν θα είναι δοτό από τους ξένους.

ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ;;;

1 σχόλιο:

Aristos είπε...

Και τα 2 επιτελεία χρησιμοποιουν μεθόδους πολωσης. Συμφωνώ με όσα λές, αλλά γιατί ενοχλείσαι μόνο απο τον Κασουλίδη? Και τα δύο επιτελεία στέλλουν πολωτικά SMS και email.

Και οι δύο προσπάθησαν να προσεγγίσουν το Παπαδόπουλο αλλά τελικά τα κατάφερε ο Χριστόφιας.
Ας μη ξεχνάμε ότι ο Χριστόφιας έγινε ξαφνικά ξανά φίλος και συναγωνιστής με το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ. Τι δεσμεύσεις τους έδωσε για να το υποστηρίξουν? Θα υπάρξει αλλαγή στη πολιτική μας, ή τα ακραία στοιχεία θα επηρεάζουν το Χριστοφία? Το ίδιο ισχύει βεβαίως και για τη συμμαχία Κασουλίδη-εκκλησίας, καθότι η εκκλησία είναι το πλέον ακραίο στοιχείο της κυπριακή κοινωνίας.